es ca en fr

“Casals” y escuelas de verano

Actividades para “casals” y escuelas de verano
Actividades grupales
(en catalán)

 

Voleu viure activitats d’allò més divertides?
Esteu preparats per a gaudir una gran experiència submarina?
Submergiu-vos amb nosaltres i veniu a explorar tot el que s’amaga al fons del mar!

 

EXPLORADORS DEL MEDITERRANI

Convertiu-vos en uns experts investigadors i descobriu totes les curiositats que s’amaguen a les platges de les nostres costes. Com és la sorra? Què s’hi amaga? I a l’aigua, què hi podem trobar? En aquest apassionant taller explorareu tots els indrets de la Mediterrània.

Destinataris: nens i nenes de 8 a 14 anys.

Calendari: del 27 de juny al 29 de juliol de 2016 (de dilluns a divendres).

Horari: a les 11.00 h

Durada: 1 hora.

Capacitat màxima: 50 persones (2 grups de 25)

Preu: 10,20 €

Aquesta activitat consisteix en una visita lliure pels diferents aquaris i un taller per conèixer la Mediterrània. I si voleu venir ben preparats, consulteu la guia del nostre web.

Cal fer la reserva prèvia trucant al 93 221 74 74 (Departament de Reserves) o per correu electrònic a [email protected]

 

MULLA´T EL MAR T´ESPERA

La Marina és pescadora de professió i una autèntica amant del mar. Ens explicarà una història que ens deixarà a tots ben bocabadats… La voleu viure?

 

“En Màrius no té gaire clar què és ser un bon pescador: llença de tot i més al mar, pesca peixos ben menuts i sembla que res no li importa. Tot canviarà, però, quan un dia, el mar, d’allò més empipat, se l’empassarà  per donar-li una nova oportunitat, fent-lo viure mil i una aventures submarines en un món màgic totalment nou.

 

“Així doncs, amb l’ajuda dels nens i les nenes, intentarà posar remei a tot el que no ha fet del tot bé. Creieu que ho aconseguirà?”

 

Destinataris: nens i nenes de 3 a 8 anys.

Calendari: del 27 de juny al 29 de juliol de 2016 (de dilluns a divendres).

Horari: 12.00h

Durada: 1hora

Capacitat màxima: 100 persones (mínim 35)

Preu: 10,20 €

 

Aquesta activitat consisteix en una visita lliure pels diferents aquaris i una obra de teatre. . I si voleu venir ben preparats, consulteu la guia del nostre web.

Cal fer la reserva prèvia trucant al 93 221 74 74 (Departament de Reserves) o per correu electrònic a [email protected]

VISITA LLIURE

Submergiu-vos a L’Aquàrium de Barcelona i visiteu els aquaris mediterranis i tropicals; l’oceanari i l’exposició interactiva EXPLORA! i PLANETA AQUA: l’altra cara de la Terra. I si voleu venir ben preparats, consulteu la guia del nostre web.

I si resoleu el divertit joc de pistes de L’Aquàrium de Barcelona, descobrireu moltes de les curiositats que s’amaguen al fons del mar. Podeu recollir-lo al taulell d’informació  o baixar-lo del nostre web

Destinataris: activitat vàlida per a tots els grups d’edat.

Calendari: durant tot l’any.

Durada: de 60 a 90 minuts.

Preu: 8,70 €

Cal fer la reserva prèvia trucant al 93 221 74 74 (Departament de Reserves) o per correu electrònic a [email protected]

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar los productos o servicios ofrecidos en nuestra página web mediante el seguimiento y el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, entendemos que usted acepta su instalación y su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador o, en su caso, obtener más información en nuestra Política de cookies | OK